Η Πρόκληση

Online Business Plan.

Χρειαζόμασταν ένα online business plan με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και του καλαθιού. Έπρεπε να ενισχύσουμε την παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο δημιουργώντας νέα ιστοσελίδα, να βελτιώσουμε κάποιες πτυχές που εμπόδιζαν την ανάπτυξη της και το σημαντικότερο να ανοίξουμε νέα κανάλια πωλήσεων.

Η λύση

Η Στρατηγική μας και η Επίλυση.

Το κοινό θα έπρεπε να εμπιστευθεί γρήγορα το νέο brand της επιχείρησης και να γίνει ευρέως γνωστή σε όλη την Ελλάδα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Δημιουργήσαμε ένα ταχύτατο eshop πλήρως εξοπλισμένο που αναδεικνύει την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία της επιχείρησης. Πραγματοποιησαμε έρευνες για τις ανάγκες που έπρεπε να καλύψουμε στο κοινό. Συμβουλέψαμε και ενημερώσαμε τον επιχειρηματία για την τακτική των διαφημίσεων που θα ακολουθήσουμε.

Το αποτέλεσμα!

Επιτυχία στις Πωλήσεις.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας, η παρουσία της σε όλες τις πλατφόρμες σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο marketing, έφερε μέσα σε λίγους μήνες τα πρώτα θετικά στοιχεία. Σήμερα πετυχαίνει ένα τεράστιο όγκο πωλήσεων καθημερινά. Η βελτιστοποίηση στο SEO, το πλάνο των διαφημίσεων, ο σωστός προϋπολογισμός καθώς και άλλες παράμετροι, έφεραν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, πρωταγωνιστώντας πλέον σε ένα από τα ανταγωνιστικότερα industries.