Η Πρόκληση

Αντιμετωπίζοντας τις επιπλοκές ενός μολυσμένου ιστοτόπου.

Με την ανάληψη του έργου για τον πελάτη μας, το moderni.gr, αντιμετωπίσαμε μια επίπονη πρόκληση. Η ιστοσελίδα του είχε πληγεί από κακόβουλο λογισμικό, το οποίο προκάλεσε προβλήματα ασφαλείας και αποδοτικότητας. Αυτή η ανησυχητική κατάσταση είχε αρνητική επίδραση στην εμπειρία των χρηστών και είχε ως αποτέλεσμα απώλεια εμπορικής δραστηριότητας. Στόχος μας ήταν να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση, ανακατασκευάζοντας την ιστοσελίδα και αποκαθιστώντας την ασφάλειά της, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια σταθερή βάση για την επιτυχημένη προβολή της επιχείρησης μέσω διαφημίσεων στα Google Ads.

Η λύση

Αποκατάσταση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ασφάλειας.

Αρχικά, απενεργοποιήσαμε και απεγκαταστήσαμε το κακόβουλο λογισμικό από την ιστοσελίδα. Έπειτα, προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας με στόχο τη βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ασφάλειας. Δημιουργήσαμε έναν νέο σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει τη μοντέρνα αισθητική της εταιρείας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η ιστοσελίδα φορτώνει ταχύτερα και παρέχει μια άνετη εμπειρία χρήσης.

Για την προώθηση της επιχείρησης, δημιουργήσαμε μια στρατηγική διαφήμισης χρησιμοποιώντας τα Google Ads. Αναλύσαμε τον στόχο κοινού της επιχείρησης και δημιουργήσαμε προσαρμοσμένες καμπάνιες που στοχεύουν σε συγκεκριμένες δημογραφικές ομάδες και λέξεις-κλειδιά σχετικές με τον κλάδο των επίπλων. Εκμεταλλευτήκαμε τις δυνατότητες των Google Ads για τον καθορισμό στόχων, προγραμματισμό και προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ορατότητα της ιστοσελίδας και να προσελκυσθούν νέοι πελάτες.

Το αποτέλεσμα!

Αύξηση της ορατότητας, ταχύτερο φόρτωμα και επιτυχημένες πωλήσεις.

Η ανασυγκρότηση της ιστοσελίδας moderni.gr και η επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια μέσω των Google Ads είχαν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπος αποκαταστάθηκε σε μια ασφαλή και λειτουργική κατάσταση, φορτώνοντας τώρα ταχύτερα από ποτέ. Η επιτυχημένη διαφημιστική στρατηγική οδήγησε σε αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου και στην αύξηση των πωλήσεων. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε ασφαλές και ταχύτατο σέρβερ συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

Με αυτήν την προσέγγιση, καταφέραμε να κερδίσουμε την αρχική πρόκληση που αντιμετώπιζε ο πελάτης μας και να δημιουργήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες.