Η Πρόκληση

Κακόβουλο Λογισμικό.

Η πρόκληση που αντιμετώπισαμε με την MentroPro.gr ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Η ιστοσελίδα τους είχε προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό, το οποίο διακινδύνευε την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών και την αξιοπιστία της επιχείρησης. Ήταν επιτακτική η ανάγκη για άμεση δράση. Ευτυχώς μετά από ελέγχους και διαδικασίες που εκτελέσαμε δεν διαπιστώθηκε διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Η λύση

Αφαίρεση του Κακόβουλου Λογισμικού, Ανακατασκευή του Ιστότοπου με Βελτιστοποίηση SEO και Χρηστικότητας.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση, δράσαμε αμέσως. Κατάφεραμε να αφαιρέσουμε επιτυχώς το κακόβουλο λογισμικό από την ιστοσελίδα, επαναφέροντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών αλλά και των μηχανών αναζήτησης. Τώρα πλέον η ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς έχουμε αναλάβει πλήρως την συντήρηση της αλλά και τους καθημερινούς ελέγχους σε θέματα ασφαλείας.

Ωστόσο, δεν περιοριστήκαμε μόνο στην αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού. Προτείναμε να ανακατασκευαστεί η ιστοσελίδα από το μηδέν, με έμφαση στην ασφάλεια, την απόδοση και τη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO). Αυτή η διαδικασία βελτίωσε ριζικά τον ιστότοπο και την ορατότητά του στις μηχανές αναζήτησης όπως και στην αποδοτικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών σε Social Media & Google Ads τα οποία έχουμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία.

Το αποτέλεσμα!

Διαφήμιση με Χαμηλό Κόστος ανά Επαφή με Πελάτη.

Η επιχείρηση επέστρεψε στην κορυφή και να ανακτήθηκε η ανταγωνιστικότητά της. Δημιουργήσαμε διαφημίσεις στα Google Ads και στα social media. Αυτή η στρατηγική ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική, οδηγώντας σε φθηνό κόστος ανά επαφή με πελάτη και αυξημένη παραγωγή προοπτικών πελατών.