Η Πρόκληση

Δημιουργία Ιστοσελίδας για Αύξηση Πωλήσεων.

Η επιχείρηση χρειαζότανε ενα γρήγορο, σύγχρονο, όμορφο και αποδοτικό website. Ο στόχος της επιχείρησης ήταν να μην χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα από τον προϋπολογισμό της σε διαφημίσεις. Αυτό που χρειαζόταν η επιχείρηση στην ουσία ήταν να αυξηθούν οι οργανικές επισκέψεις χωρίς πληρωμή και ως μια όμορφη βιτρίνα που αντικατροπτιζει την ποιότητα των υπηρεσιών της, να καταφέρνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των υποψηφίων πελατών που θα την επισκεφτούν.

Η λύση

SEO, Βελτιστοποίηση, και Ευκολία Πλοήγησης.

Ύστερα από εκτενή έρευνα και πολλές προσπάθειες, εντοπίσαμε το wp theme που ταίριαζε με το ύφος και τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Οργανώσαμε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας και βελτιστοποιήσαμε καθολικά το SEO σε όλα τα επίπεδα. Ο χρήστης μέσα σε 2-3 κλικ έχει βρει αυτό που αναζητάει και μπορεί άμεσα χωρίς καμία δυσκολία να έρθει σε επικοινωνία με την επιχείρηση και να εξυπηρετηθεί.

Το αποτέλεσμα!

Κορυφαία Θέση στη Google και Αύξηση Πελατών.

Η βελτιστοποίηση στο SEO, το όμορφο design και η δομή της πληροφορίας, μας έφερε στην πρώτη θέση της google στις υπηρεσίες επισκευής smartwatch όπως και σε άλλες κατηγορίες υπηρεσιών. Η κλήσεις από νέους και υφιστάμενους πελάτες αυξήθηκε κάτι που σημαίνει πως η σταθερότητα των πελατών αλλά και οι καινούριοι πελάτες έφεραν κέρδη σε ένα πολύ ανταγωνιστικό κομμάτι της τοπικής αγοράς. Να σημειωθεί πως η καλή εξυπηρέτηση είναι το Α και το Ω για την επιτυχία, όμως εξίσου σημαντική είναι κι η προβολή της ποιοτικής υπηρεσίας που προσφέρει η επιχείρηση καθώς είναι απαραίτητο να επικοινωνείται σωστά μέσω της ιστοσελίδας ώστε να φέρει το κερδοφόρο αποτέλεσμα… και είναι κάτι το οποίο πετύχαμε μαζί με τη άψογη συνεργασία μας!