Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, χρησιμοποιούνται, διατηρούνται και αποκαλύπτονται οι πληροφορίες που συλλέγονται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών είναι υψίστης σημασίας για εμάς, και δεσμευόμαστε να τηρούμε αυστηρές πρακτικές απορρήτου.

Στοιχεία Επιχείρησης
Επωνυμία: ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΦΜ: 101159439
ΔΟΥ: Περιστερίου
Αριθμός ΓΕΜΗ: 168197003000

Συλλογή Πληροφοριών
Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η διεύθυνση IP και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να συλλέγονται μέσω των φορμών επικοινωνίας, των φορμών Facebook, καθώς και κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Χρήση Πληροφοριών
Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας, την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω του newsletter, την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που ενδιαφέρονται για εσάς, καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.

Παρακολούθηση Χρήσης και Ανάλυση (Analytics)
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιεί υπηρεσίες ανάλυσης (analytics) για τη συλλογή συγκρεκτικών πληροφοριών σχετικά με την περιήγηση σας, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ο χρόνος παραμονής σας στη σελίδα και οι επισκεπτόμενες σελίδες. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση και τη βελτίωση της απόδοσης της ιστοσελίδας μας.

Χρήση Cookies και Τεχνολογιών Παρακολούθησης
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη βελτίωση της λειτουργίας της, την παροχή εξατομικευμένου περιεχομένου και τη δυνατότητα ανάλυσης της περιήγησής σας.

Φόρμες Επικοινωνίας & Φόρμες Facebook
Οι πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω των φορμών επικοινωνίας και φορμών Facebook μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στα ερωτήματά σας και την παροχή απαιτούμενης υποστήριξης. Τα δεδομένα που σας ζητάμε μέσω της φόρμας του Facebook και της ιστοσελίδας μας petrosloukas.com τα συλλέγουμε για την μεταξύ μας επικοινωνία και την διεκπεραίωση των υπηρεσιών μας για την εξυπηρέτησή σας. Από την στιγμή που συμπληρώνετε και αποστέλετε τα στοιχεία σας στις φόρμες επικοινωνίας, αποδέχεστε αυτόματα όλους τους όρους χρήσης μας και τους όρους στην πολιτική απορρήτου μας που αναγράφονται σε αυτήν την σελίδα (https://petrosloukas.com/politikh-aporrhtoy/). Να τονίσουμε ότι το Facebook δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προσωπικά σας δεδομένα στις φόρμες συμπλήρωσης που σας προβάλει διότι βάσει συμφωνίας και συμμόρφωσης με τους όρους χρήσης του Facebook για τις διαφημιστικές εκστρατείες που αφορούν τις σελίδες μας σε Facebook & Instagram αλλά και στην ιστοσελίδα μας petrosloukas.com, αποκλειστικοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς (ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ) και για οποιαδήποτε πληροφορία, διαγραφή και αλλαγή των προσωπικών σας δεδομένων πατήστε στην σελίδα “Επικοινωνία” και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα ή καλέστε στα τηλέφωνα που αναγράφονται καθώς βάσει νόμου έχετε το δικαίωμα όλων των παραπάνω. Επίσης, διασφαλίζουμε ότι οι διαφημίσεις μας δεν αφορούν σε καμία περίπτωση ανηλίκους.

Ενσωματωμένα Περιεχόμενα & Υπηρεσίες Τρίτων (Media)
Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες) από τρίτους ιστότοπους. Η αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιεχόμενο ενδέχεται να συνοδεύεται από τη συλλογή δεδομένων από τρίτους. Σας συνιστούμε να εξετάζετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των τρίτων ιστότοπων.

Χάρτες και Άλλα Ενσωματωμένα Εργαλεία
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει ενσωματωμένους χάρτες ή άλλα εργαλεία που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με τρίτες υπηρεσίες. Η αλληλεπίδρασή σας με αυτά τα εργαλεία μπορεί να συνοδεύεται από τη συλλογή δεδομένων από τρίτους. Ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου των αντίστοιχων τρίτων υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες.

Ασφάλεια των δεδομένων σας
Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και κρυπτογραφούνται από πιστοποιητικό ασφαλείας (το πράσινο ή ενεργό λουκέτο δίπλα από το domain name) αποτρέποντας έτσι την οποιαδήποτε επίθεση από χάκερς και το κακόβουλο λογισμικό τους.

Συγκατάθεση
Η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και η χρήση των υπηρεσιών μας υποδηλώνει την αποδοχή σας των όρων αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Δήλωση συναίνεσης
Με την αποστολή των στοιχείων μου μέσω αυτής της συμπληρωμένης φόρμας (ονοματεπώνυμο, κινητό, email, κτλ…), συναινώ στην επικοινωνία μου από το petrosloukas.com (ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), με κάθε σχετικό μέσο, συνεργάτη, τρόπο ή εφαρμογή.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να αναθεωρηθεί και να ενημερωθεί. Οι αλλαγές θα αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα, και σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.