Με λίγα λόγια...

Σπούδασα Πληροφορική, Προγραμματισμό, 3D Animation και Γραφιστική ενώ έχω υπάρξει και προπονητής Μπάσκετ με επίσης πιστοποιημένο πτυχίο.

Ξεκίνησα να εργάζομαι επίσημα τα χρόνια της κρίσης του 2010.

Το 2014 κάνωντας παράλληλα 3 εργασίες, ξεκίνησα με offline πωλήσεις εξερευνώντας σε μεγαλύτερο εύρος και βάθος την αγορά, καταλήγοντας έτσι στον τομέα του Μάρκετινγκ και συγκεκριμένα του Digital Marketing.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις από τις σπουδές μου και συνδυάζοντας την εργασιακή εμπειρία που απέκτησα, δημιούργησα τις πρώτες μου ιστοσελίδες τις οποίες προώθησα στο κοινό μέσω των διαφημίσεων σε facebook, Google καθώς και σε άλλες πλατφόρμες.

Από τα πρώτα μου βήματα στο Digital Marketing γνώρισα, δέθηκα και συνεργάζομαι με ανθρώπους, που βαδίζουμε μαζί μέχρι και σήμερα όλη αυτή τη διαδρομή.

Τους Ευχαριστώ μέσα απ’ την ψυχή μου και συνεχίζουμε…

Διαχειριζόμαστε
0 +
Ενεργές Ιστοσελίδες
Websites που
Ανανενώνουμε
0
6 υπο κατασκευή
Δημιουργήσαμε
Βελτιστοποιήσαμε
0 +
Διαφημιστικές Καμπάνιες
Χαρούμενοι
Πελάτες
0 %

Είμαστε ομάδα!

Είμαστε μία δεμένη ομάδα συνεργατών. Δεν θα μπορούσα μόνος μου να τα καταφέρω κι αυτό το οφείλω στους ανθρώπους που εργαζόμαστε μαζί εδώ και χρόνια. Σε κάθε δυσκολία ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και πετυχαίνουμε τον στόχο. Σε κάθε επιτυχία κοιτάμε πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ενώνουμε τις γνώσεις μας, γινόμαστε δημιουργικοί και φέρνουμε το αποτέλεσμα!

Γιατί όμως να μας επιλέξετε;

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε με όλη τη σημασία της λέξης. Μαθαίνουμε καινούρια πράγματα κάθε μέρα, εξελισσόμαστε και πετυχαίνουμε μαζί τους στόχους.

Παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και είμαστε μια δεμένη ομάδα πολλών χρόνων.

Με την πολυετή εμπειρία μας γνωρίζουμε πως θα ξεπεράσουμε μαζί τις δυσκολίες.

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις από τα πρώτα μας βήματα και εξελιχθήκαμε μαζί.

Όχι μόνο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εντός των deadlines, αλλά προβλέπουμε και τις ανάγκες που θα προκύψουν με νέες προτάσεις για την ανάπτυξη σας!